Aanbod

Voor kinderen van 0 tot 4 maanden 

Webinar

Je optimaal voorbereiden op je baby’s slaap

Je baby ligt in zijn of haar bedje en slaapt heerlijk (door). Het ideale beeld voor iedere ouder! Maar hoe bereik je dit? Hoe kan je je kindje helpen om te slapen? Tijdens deze webinar (maximaal 10 deelnemers) bespreken we wat je in de eerste maanden kan verwachten met betrekking tot slaap en hoe je de basis legt om je kindje goed te laten slapen.

Voor wie? Voor als je zwanger bent en je optimaal voor wilt bereiden op het slapen van je kindje

Persoonlijke voorbereiding zwangerschap

Voorbereiding voor zwangeren

Tijdens je zwangerschap bereid je je op alle mogelijke manieren voor op de komst van je kindje. Vaak denk je er dan niet direct aan om je ook alvast voor te bereiden op het slapen van je kindje. Terwijl dit wel goed mogelijk is! Sterker nog, hoe beter jij bent voorbereid, hoe zekerder je jezelf voelt. En dan gaat het slapen vaak ook makkelijker.

€ 250,-

New born consult

Sleep Shaping

Voor new borns van 0 tot 4 maanden

Wat een mooie, intense tijd die eerste maanden. Sommige kindjes slapen meteen heerlijk, maar verreweg de meeste kindjes kunnen hier hulp bij gebruiken. Je baby is nog te jong om te coachen, maar met Sleep Shaping leggen we een goede basis waarmee het leert om zelf in slaap te vallen. En daar worden je baby én jijzelf blij van.

€ 125,- per uur