Verdieping

Voorbij de slaapcoaching

Doordat ik systemisch werk, komen er tijdens de slaapcoachtrajecten vroeg of laat vaak andere topics voorbij. Slecht slapen is namelijk niet altijd een ‘ding’ op zich. Interessant toch!

Gebeurtenissen uit je verleden, persoonlijk uitdagingen van nu, patronen binnen je gezin; alles speelt mee in de dynamiek en het systeem van jouw gezin.

Hóe waardevol om deze aanknopingspunten verder te onderzoeken in persoonlijke 1-op-1 coaching! Door 1-op-1 coaching gaan we samen op zoek naar waar jij tegenaan loopt. We kijken hoe je beter voor jezelf kunt zorgen als je je eigen context kent én erkent. En weet je, als je goed voor jezelf zorgt, kun je ook beter voor je kids zorgen.

Tijdens de coaching kunnen we onder meer aan de slag met een familieopstelling. De ervaring leert dat dit een vruchtbare bijdrage levert aan het zichtbaar maken van processen die in de diepte spelen. 

Met 1-op-1 coaching

Met de gouden combinatie van een slaapcoachtraject gevolgd door een verdieping van 1-op-1 coaching haal je het optimale uit beide en maak je je investering nog duurzamer.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten? Neem contact met me op.

Krijg je zicht op jouw uitdagingen en valkuilen

Tekst

Inzicht in de oorzaken hiervan

Tekst

Krijg je concrete handvatten om beter voor jezelf te zorgen

Tekst